top of page

VERKOOPSVOORWAARDEN

VERKOPER

Leo Earwear is gevestigd in België met ondernemingsnummer BTW BE0740736045
Nijverheidsstraat 95, 9420 Erpe-Mere 
E-mail: leo_earwear@yahoo.com 

TOEPASSING

Door het plaatsen van een online bestelling gaat de klant akkoord met deze algemene voorwaarden.

BESTELLING

Na het plaatsen van een bestelling, ontvang je asap een bevestigingsmail met daarin de bevestiging van je bestelling en de totale kostprijs. Mocht er een foutje geslopen zijn in het voorraadsysteem, en het gekozen artikel is niet meer beschikbaar, krijg je daar binnen de 2 werkdagen bericht van.

PRIJZEN

De prijzen vermeld op de website zijn in euro's, inclusief BTW en exclusief verzendingskosten. Alle prijzen gelden per stuk, tenzij anders aangegeven.
Ze zijn geldig op de dag wanneer ze op de website worden aangeboden en op de dag dat de bestelling geplaatst wordt. Leo Earwear kan niet gehouden worden aan prijsvermeldingen die evident onjuist zijn, bv. als gevolg van kennelijke invoer, zet of drukfouten. De verzendingskosten worden berekend op basis van de tarieven van Bpost.  Als je in België woont, betaal je de standaard verzendingskosten van € 5,50. 
Bestellingen vanaf 50 euro worden gratis verstuurd (in België). 
Als je uit de buurt bent van Erpe-Mere, kan je ons altijd contacteren om het pakketje in het atelier af te halen. Je betaalt dan geen verzendingskosten.

BETALING

Leo Earwear werkt voor een veilige betaalomgeving samen met partner WIX Payments. Dit betaalplatform is geïntegreerd in de Leo Earwear webshop. Betaling kan gebeuren via creditcardbetaling (Visa of Mastercard), via Bancontact/Mister Cash of via online bankoverschrijving.  Een betaling met kredietkaart (Visa of Mastercard) is kosteloos voor de klant en snel. De betaling wordt onmiddellijk geregistreerd en wij kunnen de bestelling dan ook meteen verzenden. Er kan eveneens worden betaald door middel van een Bancontact of Mister Cash kaart. Je wordt vanaf onze site doorverwezen naar de site van Ogone, waar je je gegevens kan ingeven. De som wordt meteen van je rekening afgehaald en we meteen kunnen beginnen met je pakje verzendklaar te maken. Je kan bij het betalen ook gebruik maken van uw vertrouwde internet banking formule. Leo Earwear kan je pakje klaar maken na ontvangst van het bedrag, tenzij U ons een betaalbewijs hiervan bezorgd via mail, messenger of whatsapp.

VERZENDING

We proberen een zo snel mogelijke levering te verzekeren. In het punt hieronder (Leveringstermijn) trachten we een indicatie te geven van onze levertermijnen. Deze termijnen zijn echter indicatief en worden louter als aanwijzing gegeven. 
Leo Earwear kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor vertragingen die worden opgelopen, buiten onze wil om. De koper bezorgt aan Leo Earwear het juiste leveringsadres. Als dit adres foutief blijkt te zijn, valt dit onder verantwoordelijkheid van de koper enkunnen er extra kosten worden aangerekend.

LEVERINGSTERMIJN

Voor België bedraagt de leveringstermijn (na betaling) ongeveer 5 werkdagen.
Dit kan heel verschillend zijn naarmate de omstandigheden.
De juwelen worden altijd ingepakt in een doosje of een gewatteerde enveloppe. 
Leo Earwear kan niet aansprakelijk gesteld worden voor vertragingen opgelopen bij de verzending door Bpost, overeenkomstig de wet “kopen op afstand” bedraagt de maximale levertijd dertig dagen, tenzij anders overeengekomen. Indien deze leveringsperiode niet haalbaar is, dient Leo Earwear de koper hiervan tijdig te verwittigen en heeft de koper het recht de bestelling te annuleren, zonder bijkomende kosten. Eventueel reeds betaalde bedragen worden in dat geval binnen de dertig dagen terugbetaald.

REPARATIE EN GARANTIE

De juwelen van Leo Earwear zijn van goede kwaliteit maar als er toch iets misgaat en u kunt aantonen dat het buiten uw schuld om gebeurd is, dan heeft u een garantie van één maand na ontvangst. Reparaties zijn in dit geval kosteloos (als u alle onderdelen goed bijgehouden heeft). De verzendingskosten zijn wel voor rekening van de koper.
Reparaties na deze periode worden in rekening gebracht. Voordat u de juwelen ter reparatie terugstuurt, stuurt u een mail naar leo_earwear@yahoo.com waar u de nodige instructies krijgt. Belangrijk om te weten is dat alle juwelen handgemaakt zijn en dus licht kunnen verschillen van de foto op deze website Er is geen garantie op het verkleuren van metalen onderdelen. Deze verkleuring is natuurlijk en hangt af van de zuurtegraad van uw huid.
 

HERROEPINGSRECHT

Je hebt als consument het recht om ons mee te delen dat je afziet van de aankoop, zonder betaling van een boete en zonder opgave van motief binnen de 14 werkdagen vanaf de dag die volgt op de levering.  De goederen dienen hierbij in oorspronkelijke staat te zijn en dit geldt niet voor maatwerk. Indien je je op deze mogelijkheid wil beroepen, stuur je eerst een mail naar Leo_earwear@yahoo.com verzend je de goederen op eigen risico en kosten terug naar:
Leo Earwear
Nijverheidsstraat 95
9420 Erpe-Mere

Van zodra wij de goederen ontvangen hebben, in originele en onbeschadigde staat, wordt het bedrag teruggestort. 
 

DIVERSEN

Door te bestellen verklaart u ouder te zijn dan 18 jaar.
Bestellen bij Leo Earwear vereist dat je ons je klantgegevens bezorgt. Leo Earwear gebruikt deze gegevens voor de administratie van je bestelling, het beheer van bestellingen, leveringen en facturen, het opvolgen van betalingen, en tot slot voor marketing en reclamedoeleinden, in zoverre dat je voor dit laatste je akkoord hebt gegeven tijdens het bestelling proces. Je hebt ook steeds het recht om af te zien van de reclame- en marketingacties. Je gegevens worden niet doorgegeven, verhuurd of verkocht aan derden. Je hebt als koper steeds recht op inzage en verbetering van deze gegevens. Op verzoek (leo_earwear@yahoo.com ) zal Leo Earwear je gegevens uit onze database verwijderen.  Indien je vragen hebt over deze privacy statement, kan je ons gerust contacteren.
 

Payment Methods
bottom of page